Designový Časopis
Designový Časopis
Brož

Nautilus Carboniferous

Brož Brožura „Nautilus Carboniferous“ zkoumá posvátné geometrie přírody, které se vztahují ke zlatému poměru. Použitím high-tech materiálů byla brož vyrobena z kompozitních listů z uhlíkových vláken / Kevlar 0,40 mm a pečlivě konstruovaných komponentů ve zlatě, palladiu a tahitské perle. Brož je zcela ručně vyrobená s maximálním důrazem na detail a představuje krásu přírody, matematiku a vztah mezi nimi.

Název projektu : Nautilus Carboniferous, Jméno designérů : Ezra Satok-Wolman, Jméno klienta : Atelier Hg & Company Inc..

Nautilus Carboniferous Brož

Tento skvělý design je držitelem ceny bronzového designu v soutěži architektury, stavebnictví a konstrukce. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných bronzem, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních architektonických, stavebních a konstrukčních prací.

Designový tým dne

Největší designérské týmy na světě.

Někdy potřebujete velmi velký tým talentovaných návrhářů, aby přišli s opravdu skvělými designy. Každý den máme jedinečný oceněný inovativní a kreativní tým designérů. Prozkoumejte a objevte originální a kreativní architekturu, dobrý design, móda, grafický design a projekty strategických návrhů od návrhářských týmů z celého světa. Nechte se inspirovat původními díly velkých návrhářů.