Designový Časopis
Designový Časopis
Transformovatelné Kávové Židle A Lehátka

Twins

Transformovatelné Kávové Židle A Lehátka Koncept konferenčního stolku Twins je jednoduchý. Dutý konferenční stolek obsahuje dvě plná dřevěná sedadla uvnitř. Pravý a levý povrch stolu jsou ve skutečnosti víka, která lze vytáhnout z hlavního těla stolu, aby bylo možné vytáhnout sedadla. Sedadla mají skládací nohy, které se musí otáčet, aby se židle dostala do správné polohy. Jakmile jsou židle nebo obě židle venku, víčka se vracejí zpět ke stolu. Když jsou židle venku, stůl také funguje jako velký úložný prostor.

Název projektu : Twins, Jméno designérů : Claudio Sibille, Jméno klienta : MFF.

Twins Transformovatelné Kávové Židle A Lehátka

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Legenda designu dne

Legendární návrháři a jejich oceněná díla.

Design Legends jsou nesmírně slavní návrháři, kteří díky svému dobrému designu dělají z našeho světa lepší místo. Objevte legendární návrháře a jejich inovativní produktové designy, originální umělecká díla, kreativní architekturu, vynikající módní návrhy a strategie designu. Užijte si a prozkoumejte originální designová díla oceněných designérů, umělců, architektů, inovátorů a značek po celém světě. Nechte se inspirovat kreativními vzory.