Designový Časopis
Designový Časopis
Digitální Hodinky

PIXO

Digitální Hodinky Koncept se chystá „digitalizovat“ „kolísavá čísla“ mechanických hodin v 70. letech. Díky plnému dot-maticovému zobrazení je PIXO schopen zobrazovat plynulá animovaná "kolísající" čísla. Na rozdíl od jiných digitálních hodinek s pushers, PIXO má pouze otočnou korunu pro ovládání všech režimů, které zahrnovaly: Časový režim, Světový čas, Stopky, 2 Budík, Hodinový zvonek a Časovač. Celkový design je zaměřen na lidi, kteří mají rádi digitální věci s novým provedením. Různá barevná kombinace a unisexový design pouzdra jsou vhodné pro různé druhy preferencí uživatelů.

Název projektu : PIXO, Jméno designérů : PIXO TEAM, Jméno klienta : PIXO LIMITED COMPANY.

PIXO Digitální Hodinky

Tento dobrý design je držitelem ceny za design v soutěži o obalový design. Určitě byste měli vidět oceněné designérské portfolio návrhářů, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních návrhářských prací.

Designový tým dne

Největší designérské týmy na světě.

Někdy potřebujete velmi velký tým talentovaných návrhářů, aby přišli s opravdu skvělými designy. Každý den máme jedinečný oceněný inovativní a kreativní tým designérů. Prozkoumejte a objevte originální a kreativní architekturu, dobrý design, móda, grafický design a projekty strategických návrhů od návrhářských týmů z celého světa. Nechte se inspirovat původními díly velkých návrhářů.