Designový Časopis
Designový Časopis
Konferenční Stolek

Cell

Konferenční Stolek Cílem tohoto kusu nábytku je zlepšit kvalitu a estetiku vnitřního prostoru a vyvolat problémy týkající se spotřeby a hromadné výroby. Tento projekt se skládá z buněk. Každá buňka odpovídá jiné potřebě, jiné úložné oblasti, různé velikosti a barvy. Barvy interagují navzájem as prostorem, ve kterém jsou umístěny. Konferenční stolek by mohl být na kolech, aby se dosáhlo pohodlí v mobilitě. Pokud není na kolech, lze každou buňku oddělit od zbytku a umístit jako postranní stůl. Navíc mohou být buňky stejné barvy a velikosti opakovány a umístěny na zeď.

Název projektu : Cell, Jméno designérů : Anna Moraitou, Jméno klienta : Anna Moraitou, desarch architects.

Cell Konferenční Stolek

Tento skvělý design je držitelem ceny bronzového designu v soutěži architektury, stavebnictví a konstrukce. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných bronzem, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních architektonických, stavebních a konstrukčních prací.

Designový tým dne

Největší designérské týmy na světě.

Někdy potřebujete velmi velký tým talentovaných návrhářů, aby přišli s opravdu skvělými designy. Každý den máme jedinečný oceněný inovativní a kreativní tým designérů. Prozkoumejte a objevte originální a kreativní architekturu, dobrý design, móda, grafický design a projekty strategických návrhů od návrhářských týmů z celého světa. Nechte se inspirovat původními díly velkých návrhářů.