Designový Časopis
Designový Časopis
Sprcha

Rain Soft

Sprcha Pohled na vodopád v přírodě může přilákat každého a sledovat jej nebo sprchovat se pod ním, může vytvořit relaxační kácení. Bylo tedy třeba simulovat relaxační scénu vodopádu uvnitř domů a bytů, takže člověk může zažít radost ze sprchy pod vodopádem doma. Existují dva typy stříkající v tomto designu. Pěstový režim: Hustota nebo koncentrace vody je uprostřed a člověk může umýt tělo Druhý režim: Voda se nalévá svisle do tvaru okolí prstence a lze použít šampon a je obklopen stěnou vody a tato stěna může být l

Název projektu : Rain Soft , Jméno designérů : Naser Nasiri & Taher Nasiri, Jméno klienta : AQ QALA BINALAR.

Rain Soft  Sprcha

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Designový rozhovor dne

Rozhovory se světoznámými designéry.

Přečtěte si nejnovější rozhovory a rozhovory o designu, kreativitě a inovacích mezi novinářem designu a světově proslulými designéry, umělci a architekty. Podívejte se na nejnovější designérské projekty a oceněné designy slavných návrhářů, umělců, architektů a inovátorů. Objevte nové poznatky o kreativitě, inovacích, umění, designu a architektuře. Zjistěte více o procesech designu velkých návrhářů.