Designový Časopis
Designový Časopis
Promenáda

Fluxion

Promenáda Inspirací pro tento program jsou mraveniště, které má jedinečnou strukturu. Přestože vnitřní struktura mravenců je velmi složitá, dokáže vybudovat obrovské a uspořádané království. To ukazuje, že jeho architektonická struktura je nesmírně racionální. Mezitím zevnitř půvabných oblouků mravenců vyvstává impozantní palác, který se zdá být mimořádně vynikající. Návrhář proto používá mravčí moudrost jako reference k budování uměleckého i dobře konstruovaného prostoru i mravenců.

Název projektu : Fluxion, Jméno designérů : Zhipeng Kang, Jméno klienta : HUAQIAO UNIVERSITY.

Fluxion Promenáda

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Návrh dne

Úžasný design. Dobrý design. Nejlepší design.

Dobré designy vytvářejí hodnotu pro společnost. Každý den nabízíme speciální designový projekt, který prokazuje vynikající design. Dnes s potěšením představujeme oceněný design, který přináší pozitivní rozdíl. Budeme představovat více skvělých a inspirativních návrhů denně. Nezapomeňte nás navštívit každý den, abyste si mohli užít nové dobré designové produkty a projekty od největších světových designérů.