Designový Časopis
Designový Časopis
Islámská Identita

Islamic Identity

Islámská Identita Koncept projektu značky upozornit na hybrid islámské tradiční ozdoby a moderní design. Jako klient byl připoután k tradičním hodnotám, ale přesto se zajímal o moderní design. Projekt byl tedy založen na dvou základních tvarech; kruh a náměstí. Tyto tvary byly použity k zvýraznění kontrastu mezi kombinací tradičních islámských vzorů a současného designu. Každá jednotka ve vzoru byla použita jednou, aby poskytla identitě sofistikovaný projev. Stříbrná barva byla použita k zdůraznění současného vzhledu.

Název projektu : Islamic Identity, Jméno designérů : Lama, Rama, and Tariq Ajinah, Jméno klienta : Lama Ajeenah.

Islamic Identity Islámská Identita

Tento dobrý design je držitelem ceny za design v soutěži o obalový design. Určitě byste měli vidět oceněné designérské portfolio návrhářů, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních návrhářských prací.

Designový rozhovor dne

Rozhovory se světoznámými designéry.

Přečtěte si nejnovější rozhovory a rozhovory o designu, kreativitě a inovacích mezi novinářem designu a světově proslulými designéry, umělci a architekty. Podívejte se na nejnovější designérské projekty a oceněné designy slavných návrhářů, umělců, architektů a inovátorů. Objevte nové poznatky o kreativitě, inovacích, umění, designu a architektuře. Zjistěte více o procesech designu velkých návrhářů.