Designový Časopis
Designový Časopis
Kniha

Brazilian Cliches

Kniha „Brazilská klišé“ byla vytvořena pomocí obrázků ze starého katalogu brazilských klišé. Důvodem jeho názvu však nejsou jen klišé používané pro složení jeho ilustrací. Na druhé straně každé stránky narazíme na jiné typy brazilských klišé: historické, jako je příchod Portugalců, katechizace domorodých Indů, ekonomické cykly kávy a zlata ... zahrnuje dokonce i současná brazilská klišé, plná dopravních zácp, dluhy, uzavřené byty a odcizení - vylíčeno v neuvěřitelném současném vizuálním vyprávění.

Název projektu : Brazilian Cliches, Jméno designérů : Gustavo Piqueira, Jméno klienta : .

Brazilian Cliches Kniha

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Designový tým dne

Největší designérské týmy na světě.

Někdy potřebujete velmi velký tým talentovaných návrhářů, aby přišli s opravdu skvělými designy. Každý den máme jedinečný oceněný inovativní a kreativní tým designérů. Prozkoumejte a objevte originální a kreativní architekturu, dobrý design, móda, grafický design a projekty strategických návrhů od návrhářských týmů z celého světa. Nechte se inspirovat původními díly velkých návrhářů.