Designový Časopis
Designový Časopis
Jeviště Pro Svatební Hostinu

Depiction

Jeviště Pro Svatební Hostinu Krásně navržená sada pro svatební hostinu. Grand avenue vítá hosta na měkkém bílém kožichu. Cítit podstatu města Říma branou, římskými sloupy, sochou, sedadlem ve stylu kulatého čelenka a velkým "Fontana-di-trevi". Zvuk tekoucí vody vytváří uklidňující hudbu na pozadí, zatímco pozdraví novomanžele. Ani jeden člověk z týmu nikdy neslyšel ani neviděl skutečnou strukturu a stále získává stoprocentní zobrazení původní struktury, což je hodné udělat vše za pouhých 20 dní.

Název projektu : Depiction, Jméno designérů : Arundhati Subodh Sathe, Jméno klienta : Victrans Engineers.

Depiction Jeviště Pro Svatební Hostinu

Tento dobrý design je držitelem ceny za design v soutěži o obalový design. Určitě byste měli vidět oceněné designérské portfolio návrhářů, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních návrhářských prací.

Designový rozhovor dne

Rozhovory se světoznámými designéry.

Přečtěte si nejnovější rozhovory a rozhovory o designu, kreativitě a inovacích mezi novinářem designu a světově proslulými designéry, umělci a architekty. Podívejte se na nejnovější designérské projekty a oceněné designy slavných návrhářů, umělců, architektů a inovátorů. Objevte nové poznatky o kreativitě, inovacích, umění, designu a architektuře. Zjistěte více o procesech designu velkých návrhářů.