Designový Časopis
Designový Časopis
Podlahové Sedadlo

Fractal

Podlahové Sedadlo Fractal, inspirovaný origami, prochází skrz záhyby a záhyby a vytváří pružný povrch, který se rychle a jednoduše přizpůsobí našemu tělu a našim činnostem. Jedná se o plstěné sedadlo čtvercového tvaru, které neobsahuje žádné výztuže ani zvláštní podporu, jen díky své technologii může podporovat tělo při odpočinku. Umožňuje mnoho využití: jako pouf, sedadlo, lehátko a jako modul, který lze sestavit s ostatními a vytvořit tak mnoho různých konfigurací místnosti.

Název projektu : Fractal, Jméno designérů : Andrea Kac, Jméno klienta : KAC Taller de Diseño.

Fractal Podlahové Sedadlo

Tento skvělý design je držitelem ceny bronzového designu v soutěži architektury, stavebnictví a konstrukce. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných bronzem, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních architektonických, stavebních a konstrukčních prací.

Návrhář dne

Nejlepší světoví návrháři, umělci a architekti.

Dobrý design si zaslouží velké uznání. Každý den nás potěšují úžasní návrháři, kteří vytvářejí originální a inovativní návrhy, úžasnou architekturu, stylovou módu a kreativní grafiku. Dnes vám představujeme jednoho z největších světových designérů. Objednejte si dnes oceňované portfolio návrhů a získejte každodenní inspiraci pro design.