Designový Časopis
Designový Časopis
Obchod

Family Center

Obchod Existuje několik důvodů, proč jsem uzavřel dlouhou (30 metrů) přední stěnu. Jedním z nich bylo, že výška stávající budovy byla opravdu nepříjemná, a já jsem neměl povolení se jí dotknout! Za druhé, uzavřením přední fasády jsem získal 30 metrů vnitřního prostoru. Podle mé každodenní observační statistické studie se většina nakupujících rozhodla jít do obchodu jen kvůli zvědavosti a sledovat, co se děje za touto fasádou Zvědavé formy.

Název projektu : Family Center, Jméno designérů : Ali Alavi, Jméno klienta : Ali Alavi design.

Family Center Obchod

Tento vynikající design je vítězem zlaté ceny za design v soutěži o výrobky pro osvětlení a světelné projekty. Určitě byste si měli prohlédnout portfolio oceněných oceněných designérů, kteří objevují mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních světelných produktů a projekčních projektů osvětlovacích projektů.

Legenda designu dne

Legendární návrháři a jejich oceněná díla.

Design Legends jsou nesmírně slavní návrháři, kteří díky svému dobrému designu dělají z našeho světa lepší místo. Objevte legendární návrháře a jejich inovativní produktové designy, originální umělecká díla, kreativní architekturu, vynikající módní návrhy a strategie designu. Užijte si a prozkoumejte originální designová díla oceněných designérů, umělců, architektů, inovátorů a značek po celém světě. Nechte se inspirovat kreativními vzory.