Designový Časopis
Designový Časopis
Police Systém

bibili

Police Systém Střízlivé a klasické pojetí, tyto police zapůsobí silnou osobností. Toto pochází z obráceného umístění tříosých sloupků, což má za následek kroucení, které hraje v různých hloubkách jednotky nad její výškou. Vytvořený dynamický efekt dává nábytku téměř lidský vztah: v závislosti na tom, odkud se na něj člověk dívá, vypadá to, že se dívá přes rameno a / nebo poslouchá u dveří. Police „bibili“ jsou vyráběny v modulech různých šířek. Je proto možné vytvořit hrany se živým grafickým efektem.

Název projektu : bibili, Jméno designérů : Rosset Thierry Michel, Jméno klienta : Thierry Michel Rosset - Olution.

bibili Police Systém

Tento dobrý design je držitelem ceny za design v soutěži o obalový design. Určitě byste měli vidět oceněné designérské portfolio návrhářů, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních návrhářských prací.

Designový rozhovor dne

Rozhovory se světoznámými designéry.

Přečtěte si nejnovější rozhovory a rozhovory o designu, kreativitě a inovacích mezi novinářem designu a světově proslulými designéry, umělci a architekty. Podívejte se na nejnovější designérské projekty a oceněné designy slavných návrhářů, umělců, architektů a inovátorů. Objevte nové poznatky o kreativitě, inovacích, umění, designu a architektuře. Zjistěte více o procesech designu velkých návrhářů.