Designový Časopis
Designový Časopis
Wc

Versus

Wc Náš život je nikdy nekončící hledání radosti a pohodlí. Každý z nás se snaží najít nejlepší rovnováhu mezi funkčností a designem a pokud chceme, aby byl produkt ekonomický, je to ještě obtížnější. S mým úzce spjatým wc jsem se snažil najít přesně tuto rovnováhu. Kombinuje nové přístupy a technologie zvyšující účinnost, úsporu vody a materiálů a zároveň jsou všechny tyto dobré věci skryté pod odvážným, monolitickým a extravagantním designem.

Název projektu : Versus, Jméno designérů : Vasil Velchev, Jméno klienta : MAGMA graphics.

Versus Wc

Tento dobrý design je držitelem ceny za design v soutěži o obalový design. Určitě byste měli vidět oceněné designérské portfolio návrhářů, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních návrhářských prací.

Návrh dne

Úžasný design. Dobrý design. Nejlepší design.

Dobré designy vytvářejí hodnotu pro společnost. Každý den nabízíme speciální designový projekt, který prokazuje vynikající design. Dnes s potěšením představujeme oceněný design, který přináší pozitivní rozdíl. Budeme představovat více skvělých a inspirativních návrhů denně. Nezapomeňte nás navštívit každý den, abyste si mohli užít nové dobré designové produkty a projekty od největších světových designérů.