Designový Časopis
Designový Časopis
Konferenční Stolek

Prism

Konferenční Stolek Hranol je tabulka, která vypráví příběh. Bez ohledu na to, jaký úhel pohledu na tuto tabulku z ní vám ukáže něco nového. Jako světlo lámající hranol - tato tabulka bere barevné linie, vynořuje se z jednoho pruhu a transformuje je napříč rámečkem. Tkáním a kroucením lineární geometrie se tato tabulka mění z bodu na bod. Bludiště míchání barev vytváří povrchy, které se spojují dohromady a vytvářejí celek. Hranol má minimalismus ve své formě a funkci, avšak v kombinaci se složitou geometrií uvnitř odhaluje něco neočekávaného a snad poněkud nepochopitelného.

Název projektu : Prism, Jméno designérů : Maurie Novak, Jméno klienta : MN Design.

Prism Konferenční Stolek

Tento dobrý design je držitelem ceny za design v soutěži o obalový design. Určitě byste měli vidět oceněné designérské portfolio návrhářů, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních návrhářských prací.

Návrhář dne

Nejlepší světoví návrháři, umělci a architekti.

Dobrý design si zaslouží velké uznání. Každý den nás potěšují úžasní návrháři, kteří vytvářejí originální a inovativní návrhy, úžasnou architekturu, stylovou módu a kreativní grafiku. Dnes vám představujeme jednoho z největších světových designérů. Objednejte si dnes oceňované portfolio návrhů a získejte každodenní inspiraci pro design.