Designový Časopis
Designový Časopis
Výstavní Stánek

Onn Exhibition

Výstavní Stánek Onn je prémiově vyráběná tradice míchání produktů s moderními designy prostřednictvím kulturních aktiv. Materiály, barvy a produkty společnosti Onn jsou inspirovány přírodou, která osvětluje tradiční postavy chutí brilantnosti. Výstavní stánek byl zkonstruován tak, aby replikoval scénu přírody pomocí materiálů, které jsou spolu s výrobky doplňovány, aby se stal harmonizovaným uměleckým dílem samotným.

Název projektu : Onn Exhibition, Jméno designérů : Shinjae Kang, Heeyoung Choi, Jméno klienta : Onn.

Onn Exhibition Výstavní Stánek

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Designový tým dne

Největší designérské týmy na světě.

Někdy potřebujete velmi velký tým talentovaných návrhářů, aby přišli s opravdu skvělými designy. Každý den máme jedinečný oceněný inovativní a kreativní tým designérů. Prozkoumejte a objevte originální a kreativní architekturu, dobrý design, móda, grafický design a projekty strategických návrhů od návrhářských týmů z celého světa. Nechte se inspirovat původními díly velkých návrhářů.