Designový Časopis
Designový Časopis
Analogové Hodinky

Kaari

Analogové Hodinky Tento design je založen na standardním 24h analogovém mechanismu (poloviční rychlost hodinové ručičky). Toto provedení je opatřeno dvěma obloukovitými výřezy. Prostřednictvím nich lze vidět otáčky hodin a minut. Hodinová ručička (disk) je rozdělena do dvou segmentů různých barev, které otáčením indikují čas AM nebo PM v závislosti na barvě, která začíná být viditelná. Minutová ruka je viditelná přes větší poloměr oblouku a určuje, která minuta slot odpovídá voličům 0-30 minut (umístěným na vnitřním poloměru oblouku) a 30-60 minutovým slotům (umístěným na vnějším poloměru).

Název projektu : Kaari, Jméno designérů : Azahara Morales Vera, Jméno klienta : Azahara Morales Vera.

Kaari Analogové Hodinky

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Designový tým dne

Největší designérské týmy na světě.

Někdy potřebujete velmi velký tým talentovaných návrhářů, aby přišli s opravdu skvělými designy. Každý den máme jedinečný oceněný inovativní a kreativní tým designérů. Prozkoumejte a objevte originální a kreativní architekturu, dobrý design, móda, grafický design a projekty strategických návrhů od návrhářských týmů z celého světa. Nechte se inspirovat původními díly velkých návrhářů.