Designový Časopis
Designový Časopis
Monitorovací Systém Pacienta

Touch Free Life Care

Monitorovací Systém Pacienta Bezdotykové lůžko pro péči o život je vyrobeno s integrovanými čipy, které monitorují fyziologické funkce. Pacienti mohou pomocí intuitivního rozhraní kontrolovat teplotu matrace a polohu postele, aniž by museli na tyto úkoly volat zdravotní sestru. Také tato obrazovka je používána sestrou k udržování záznamu o podaných lécích a tekutinách, který je poté odeslán na rozhraní na ošetřovatelské stanici. Rozhraní na stanici sestry zobrazuje a upozorňuje na změny parametrů, jako je tělesná teplota pacienta, krevní tlak, spánkový režim a úroveň vlhkosti. Pomocí tlc lze tedy ušetřit spoustu hodin.

Název projektu : Touch Free Life Care, Jméno designérů : nikita chandekar, Jméno klienta : MIT Institute of Design.

Touch Free Life Care Monitorovací Systém Pacienta

Tento skvělý design je držitelem ceny bronzového designu v soutěži architektury, stavebnictví a konstrukce. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných bronzem, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních architektonických, stavebních a konstrukčních prací.

Návrhář dne

Nejlepší světoví návrháři, umělci a architekti.

Dobrý design si zaslouží velké uznání. Každý den nás potěšují úžasní návrháři, kteří vytvářejí originální a inovativní návrhy, úžasnou architekturu, stylovou módu a kreativní grafiku. Dnes vám představujeme jednoho z největších světových designérů. Objednejte si dnes oceňované portfolio návrhů a získejte každodenní inspiraci pro design.