Designový Časopis
Designový Časopis
Multifunkční Zábal

Loop

Multifunkční Zábal Smyčka je multifunkční zábal pro váš šatník nebo pro použití v domácnosti. Smyčka je 240 cm x 180 cm. Povrch a struktura textilní smyčky je 100% vytvořena ručně, pomocí ruční pletené techniky, která sahá již mnoho století. Smyčka textilie je 93 individuálně ručně vyrobených panelů spojených do jednoho celku. Smyčka používá 100% prémiový australský alpakový fleece. Alpaka je nízký alergen a zajišťuje jak teplo, tak prodyšnost. Textilie smyčky má zakrytí a tvarovou flexibilitu, zatímco její 93 panelů zajišťuje, že je tahová a silná. Smyčka je vyrobena z přírodních, obnovitelných a biologicky rozložitelných vláken

Název projektu : Loop, Jméno designérů : Miranda Pereira, Jméno klienta : Daato.

Loop Multifunkční Zábal

Tento skvělý design je držitelem ceny bronzového designu v soutěži architektury, stavebnictví a konstrukce. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných bronzem, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních architektonických, stavebních a konstrukčních prací.

Návrh dne

Úžasný design. Dobrý design. Nejlepší design.

Dobré designy vytvářejí hodnotu pro společnost. Každý den nabízíme speciální designový projekt, který prokazuje vynikající design. Dnes s potěšením představujeme oceněný design, který přináší pozitivní rozdíl. Budeme představovat více skvělých a inspirativních návrhů denně. Nezapomeňte nás navštívit každý den, abyste si mohli užít nové dobré designové produkty a projekty od největších světových designérů.