Designový Časopis
Designový Časopis
Vedl Slunečník A Velká Zahradní Pochodeň

NI

Vedl Slunečník A Velká Zahradní Pochodeň Zcela nový NI Parasol předefinuje osvětlení tak, aby to mohlo být více než jen světelný předmět. NI, inovativně kombinující slunečník a zahradní pochodeň, vypadá inteligentně vedle ranních lehátek u bazénu nebo jiných venkovních ploch od rána do noci. Proprietární OTC snímání prstu (jednodotykový stmívač) umožňuje uživatelům snadno se přizpůsobit požadované úrovni osvětlení 3-kanálového osvětlovacího systému. NI také přijímá nízkonapěťový 12V LED ovladač, který generuje velmi malé teplo, a poskytuje energeticky efektivní napájení systému s více než 2000ks 0,1 W LED.

Název projektu : NI , Jméno designérů : Terry Chow, Jméno klienta : FOXCAT.

NI  Vedl Slunečník A Velká Zahradní Pochodeň

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Designový rozhovor dne

Rozhovory se světoznámými designéry.

Přečtěte si nejnovější rozhovory a rozhovory o designu, kreativitě a inovacích mezi novinářem designu a světově proslulými designéry, umělci a architekty. Podívejte se na nejnovější designérské projekty a oceněné designy slavných návrhářů, umělců, architektů a inovátorů. Objevte nové poznatky o kreativitě, inovacích, umění, designu a architektuře. Zjistěte více o procesech designu velkých návrhářů.