Designový Časopis
Designový Časopis
Corporate Identity

10 Year Logo

Corporate Identity Krátkým bylo vytvoření loga, které odráží nejen to, o čem je 3M ™ Polarizing Light, ale také jej prodává jako prémiovou značku u stolních lamp. Využití myšlenky překrývajících se světelných paprsků, které uklidňují oči, odrážející zážitek proti oslnění. Přesahy jsou navrženy tak, aby zobrazovaly oslavu ohňostroje. Číslo deset sedí proti grafice a ukazuje ostrost číslic tam, kde nedochází k odrazům v důsledku oslnění. Barvy zlato a stříbro se používají k prvotřídnímu pocitu lampy, kvalitě a technologii samotné značky.

Název projektu : 10 Year Logo, Jméno designérů : Lawrens Tan, Jméno klienta : 3M Polarizing Light.

10 Year Logo Corporate Identity

Tento dobrý design je držitelem ceny za design v soutěži o obalový design. Určitě byste měli vidět oceněné designérské portfolio návrhářů, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních návrhářských prací.

Legenda designu dne

Legendární návrháři a jejich oceněná díla.

Design Legends jsou nesmírně slavní návrháři, kteří díky svému dobrému designu dělají z našeho světa lepší místo. Objevte legendární návrháře a jejich inovativní produktové designy, originální umělecká díla, kreativní architekturu, vynikající módní návrhy a strategie designu. Užijte si a prozkoumejte originální designová díla oceněných designérů, umělců, architektů, inovátorů a značek po celém světě. Nechte se inspirovat kreativními vzory.