Designový Časopis
Designový Časopis
Designový Stůl

Curly

Designový Stůl Tento víceúčelový stůl navrhli designéři zásad Bean Buro Kenny Kinugasa-Tsui a Lorene Faure. Funguje jako centrální prvek ve vnitřním prostředí. Celkový tvar je plný hravých křivolakých křivek, které dramaticky kontrastují s tradičními formálními symetrickými tabulkami, takže vystupuje jako sochařský kus, který láká a komunikuje s uživateli. Křivky se na první pohled zdají být náhodné, nicméně každá křivka byla pečlivě navržena tak, aby podporovala různé polohy sedadel a sociální interakce.

Název projektu : Curly , Jméno designérů : Bean Buro, Jméno klienta : Bean Buro.

Curly  Designový Stůl

Tento dobrý design je držitelem ceny za design v soutěži o obalový design. Určitě byste měli vidět oceněné designérské portfolio návrhářů, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních návrhářských prací.

Designový rozhovor dne

Rozhovory se světoznámými designéry.

Přečtěte si nejnovější rozhovory a rozhovory o designu, kreativitě a inovacích mezi novinářem designu a světově proslulými designéry, umělci a architekty. Podívejte se na nejnovější designérské projekty a oceněné designy slavných návrhářů, umělců, architektů a inovátorů. Objevte nové poznatky o kreativitě, inovacích, umění, designu a architektuře. Zjistěte více o procesech designu velkých návrhářů.