Designový Časopis
Designový Časopis
Kavárna

Hunters Roots

Kavárna V reakci na brief pro moderní, čistou estetiku byl vytvořen interiér inspirovaný dřevěnými ovocnými bednami používanými v abstraktní podobě. Krabice zaplňují prostory a vytvářejí impozantní, téměř jeskynní sochařskou formu, která je však vytvořena z jednoduchých a rovných geometrických tvarů. Výsledkem je čistý a kontrolovaný prostorový zážitek. Chytrý design také maximalizuje omezený prostor proměnou praktických přípravků v dekorativní prvky. Světla, skříně a police přispívají k koncepci designu a sochařskému vizuálu.

Název projektu : Hunters Roots, Jméno designérů : Kei Kitayama, Jméno klienta : Hunters' Roots.

Hunters Roots Kavárna

Tento vynikající design je vítězem zlaté ceny za design v soutěži o výrobky pro osvětlení a světelné projekty. Určitě byste si měli prohlédnout portfolio oceněných oceněných designérů, kteří objevují mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních světelných produktů a projekčních projektů osvětlovacích projektů.

Návrh dne

Úžasný design. Dobrý design. Nejlepší design.

Dobré designy vytvářejí hodnotu pro společnost. Každý den nabízíme speciální designový projekt, který prokazuje vynikající design. Dnes s potěšením představujeme oceněný design, který přináší pozitivní rozdíl. Budeme představovat více skvělých a inspirativních návrhů denně. Nezapomeňte nás navštívit každý den, abyste si mohli užít nové dobré designové produkty a projekty od největších světových designérů.