Designový Časopis
Designový Časopis
Kancelář

HB Reavis London

Kancelář Ředitelství HB Reavis UK, navržené podle standardu IWBI WELL Building Standard, je zaměřeno na podporu projektové práce, která podporuje rozložení sil oddělení a usnadňuje a zpřístupňuje práci napříč různými týmy. V souladu se stavebním standardem WELL je návrh pracoviště také zaměřen na řešení zdravotních problémů spojených s moderními kancelářemi, jako je nedostatečná pohyblivost, špatné osvětlení, špatná kvalita vzduchu, omezená volba potravin a stres.

Název projektu : HB Reavis London, Jméno designérů : Evolution Design, Jméno klienta : Evolution Design.

HB Reavis London Kancelář

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Designový tým dne

Největší designérské týmy na světě.

Někdy potřebujete velmi velký tým talentovaných návrhářů, aby přišli s opravdu skvělými designy. Každý den máme jedinečný oceněný inovativní a kreativní tým designérů. Prozkoumejte a objevte originální a kreativní architekturu, dobrý design, móda, grafický design a projekty strategických návrhů od návrhářských týmů z celého světa. Nechte se inspirovat původními díly velkých návrhářů.