Designový Časopis
Designový Časopis
Výstavní Design

Tape Art

Výstavní Design V roce 2019 Taipei vyvolala vizuální skupina linek, barevných kousků a fluorescence. Byla to výstava Tape That Art, kterou pořádali FunDesign.tv a Tape That Collective. Řada projektů s neobvyklými nápady a technikami byla představena v 8 instalacích páskového umění a vystavovala přes 40 páskových obrazů, spolu s videi o uměleckých pracích v minulosti. Také přidali brilantní zvuky a světlo, aby se z akce stala pohlcující umělecké prostředí a materiály, které použili, zahrnovaly látkové pásky, lepicí pásky, papírové pásky, balicí příběhy, plastové pásky a fólie.

Název projektu : Tape Art, Jméno designérů : Fundesign.tv, Jméno klienta : FunDesign.tv.

Tape Art Výstavní Design

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Designový rozhovor dne

Rozhovory se světoznámými designéry.

Přečtěte si nejnovější rozhovory a rozhovory o designu, kreativitě a inovacích mezi novinářem designu a světově proslulými designéry, umělci a architekty. Podívejte se na nejnovější designérské projekty a oceněné designy slavných návrhářů, umělců, architektů a inovátorů. Objevte nové poznatky o kreativitě, inovacích, umění, designu a architektuře. Zjistěte více o procesech designu velkých návrhářů.