Designový Časopis
Designový Časopis
Design Značky

Queen

Design Značky Rozšířený design je založen na konceptu královny a šachovnice. S oběma barvami černá a zlatá, má design zprostředkovat pocit prvotřídní kvality a přetvořit vizuální obraz. Kromě kovových a zlatých linií použitých v samotném produktu je prvek scény konstruován tak, aby vyrazil válečný dojem šachů, a pomocí koordinace jevištního osvětlení vytváříme kouř a světlo války.

Název projektu : Queen, Jméno designérů : Zheng Yuan Huang, Jméno klienta : TAIWAN GREEN GOLD HOMELAND CO., LTD..

Queen Design Značky

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Designový rozhovor dne

Rozhovory se světoznámými designéry.

Přečtěte si nejnovější rozhovory a rozhovory o designu, kreativitě a inovacích mezi novinářem designu a světově proslulými designéry, umělci a architekty. Podívejte se na nejnovější designérské projekty a oceněné designy slavných návrhářů, umělců, architektů a inovátorů. Objevte nové poznatky o kreativitě, inovacích, umění, designu a architektuře. Zjistěte více o procesech designu velkých návrhářů.