Designový Časopis
Designový Časopis
High-End Tv

La Torre

High-End Tv V tomto provedení není na displeji žádný přední kryt. Televizor je držen za zadní skříní skrytou za panelem displeje. Eloxální tenký rámeček obklopující displej se používá pouze pro kosmetickou iluzi. Ze všech těchto důvodů je pouze dominantním prvkem zobrazení na rozdíl od běžné televizní formy. Eiffelova věž je zdrojem inspirace pro La Torre. Některé z hlavních podobností těchto dvou jsou reformistické doby a mají stejný boční pohled.

Název projektu : La Torre, Jméno designérů : Vestel ID Team, Jméno klienta : .

La Torre High-End Tv

Tento vynikající design je vítězem zlaté ceny za design v soutěži o výrobky pro osvětlení a světelné projekty. Určitě byste si měli prohlédnout portfolio oceněných oceněných designérů, kteří objevují mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních světelných produktů a projekčních projektů osvětlovacích projektů.

Návrhář dne

Nejlepší světoví návrháři, umělci a architekti.

Dobrý design si zaslouží velké uznání. Každý den nás potěšují úžasní návrháři, kteří vytvářejí originální a inovativní návrhy, úžasnou architekturu, stylovou módu a kreativní grafiku. Dnes vám představujeme jednoho z největších světových designérů. Objednejte si dnes oceňované portfolio návrhů a získejte každodenní inspiraci pro design.