Designový Časopis
Designový Časopis
Rostoucí Lampa

BB Little Garden

Rostoucí Lampa Tento projekt navrhuje podpořit toto nové použití, které poskytuje plnější smyslové vaření. BB Little garden je zářivě rostoucí lampa, která chce znovu navštívit místo aromatických rostlin v kuchyni. Je to svazek s jasnými čarami, jako skutečný minimalistický objekt. Úhledný design byl speciálně navržen tak, aby se přizpůsobil různým vnitřním prostředím a dodal kuchyni zvláštní pozornost. BB Little garden je rámec pro rostliny, její čistá linie je zvětšuje a nenarušuje čtení.

Název projektu : BB Little Garden, Jméno designérů : Martouzet François-Xavier, Jméno klienta : Hall Design.

BB Little Garden Rostoucí Lampa

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Legenda designu dne

Legendární návrháři a jejich oceněná díla.

Design Legends jsou nesmírně slavní návrháři, kteří díky svému dobrému designu dělají z našeho světa lepší místo. Objevte legendární návrháře a jejich inovativní produktové designy, originální umělecká díla, kreativní architekturu, vynikající módní návrhy a strategie designu. Užijte si a prozkoumejte originální designová díla oceněných designérů, umělců, architektů, inovátorů a značek po celém světě. Nechte se inspirovat kreativními vzory.