Designový Časopis
Designový Časopis
Vodka

Kasatka

Vodka "KASATKA" byla vyvinuta jako prémiová vodka. Design je minimalistický, a to jak ve formě láhve, tak v barvách. Jednoduchá válcová láhev a omezená škála barev (bílá, odstíny šedé, černé) zdůrazňují krystalickou čistotu produktu a eleganci a styl minimalistického grafického přístupu.

Název projektu : Kasatka, Jméno designérů : Anastasia Smyslova, Jméno klienta : Anastasia Smyslova.

Kasatka Vodka

Tento vynikající design je vítězem zlaté ceny za design v soutěži o výrobky pro osvětlení a světelné projekty. Určitě byste si měli prohlédnout portfolio oceněných oceněných designérů, kteří objevují mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních světelných produktů a projekčních projektů osvětlovacích projektů.

Legenda designu dne

Legendární návrháři a jejich oceněná díla.

Design Legends jsou nesmírně slavní návrháři, kteří díky svému dobrému designu dělají z našeho světa lepší místo. Objevte legendární návrháře a jejich inovativní produktové designy, originální umělecká díla, kreativní architekturu, vynikající módní návrhy a strategie designu. Užijte si a prozkoumejte originální designová díla oceněných designérů, umělců, architektů, inovátorů a značek po celém světě. Nechte se inspirovat kreativními vzory.