Designový Časopis
Designový Časopis
Dvoumístný

Mowraj

Dvoumístný Mowraj je dvousedadlový vůz navržený tak, aby ztělesňoval ducha etnických egyptských a gotických stylů. Jeho podoba byla odvozena od egyptské verze mláticího sáně Nowrag, která se změnila, aby ztělesňovala gotický vkus, aniž by byla ohrožena jeho etnická předpředsloví podstata. Design je černě lakovaný s etnicky egyptskými ručně vyřezávanými rytinami na pažích a nohou a také bohatým sametovým čalouněním zdobeným šrouby a stahovacími kroužky, které mu dávají středověký hod jako gotický vzhled.

Název projektu : Mowraj , Jméno designérů : Dalia Sadany, Jméno klienta : Dezines Dalia Sadany Creations.

Mowraj  Dvoumístný

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Návrhář dne

Nejlepší světoví návrháři, umělci a architekti.

Dobrý design si zaslouží velké uznání. Každý den nás potěšují úžasní návrháři, kteří vytvářejí originální a inovativní návrhy, úžasnou architekturu, stylovou módu a kreativní grafiku. Dnes vám představujeme jednoho z největších světových designérů. Objednejte si dnes oceňované portfolio návrhů a získejte každodenní inspiraci pro design.