Designový Časopis
Designový Časopis
Stolička

Kagome

Stolička Navrhl Shinn Asano s pozadím v grafickém designu, Sen je 6 kus kolekce ocelového nábytku, který promění 2D čáry do 3D tvarů. Každý kus včetně „kagomové stoličky“ byl vytvořen s linkami, které minimalizují nadměrné vyjádření formy i funkčnosti v celé řadě aplikací, inspirované jedinečnými zdroji, jako jsou tradiční japonská plavidla a vzory. Kagome stolička je vyrobena z 18 pravoúhlých trojúhelníků, které se vzájemně podporují a při pohledu shora tvoří tradiční japonské kraftové vzory kagome moyou.

Název projektu : Kagome, Jméno designérů : Shinn Asano, Jméno klienta : Shinn Asano Design Co., Ltd..

Kagome Stolička

Tento vynikající design je vítězem zlaté ceny za design v soutěži o výrobky pro osvětlení a světelné projekty. Určitě byste si měli prohlédnout portfolio oceněných oceněných designérů, kteří objevují mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních světelných produktů a projekčních projektů osvětlovacích projektů.

Designový rozhovor dne

Rozhovory se světoznámými designéry.

Přečtěte si nejnovější rozhovory a rozhovory o designu, kreativitě a inovacích mezi novinářem designu a světově proslulými designéry, umělci a architekty. Podívejte se na nejnovější designérské projekty a oceněné designy slavných návrhářů, umělců, architektů a inovátorů. Objevte nové poznatky o kreativitě, inovacích, umění, designu a architektuře. Zjistěte více o procesech designu velkých návrhářů.