Designový Časopis
Designový Časopis
Byt

Baan Citta

Byt Klíčovým konceptem designu bylo vytvoření Šambaly na Zemi - mýtického království popisovaného jako „čistá země“ v antických buddhistických textech. Buddhisté věří, že stvoření Šambaly je stvořením konečného duchovního ráje. Jedním z nejvíce uklidňujících, ale překvapivých aspektů designu Baan Citta je použití barev. Konzervativně jsou neutrální barvy prominentní barevné schéma vybrané designéry pro moderní domácnosti. Baan Citta demonstruje modernost radosti barev na neutrální paletě uprostřed barev Země v přírodě.

Název projektu : Baan Citta, Jméno designérů : Catherine Cheung, Jméno klienta : THE XSS LIMITED.

Baan Citta Byt

Tento skvělý design je držitelem ceny bronzového designu v soutěži architektury, stavebnictví a konstrukce. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných bronzem, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních architektonických, stavebních a konstrukčních prací.

Legenda designu dne

Legendární návrháři a jejich oceněná díla.

Design Legends jsou nesmírně slavní návrháři, kteří díky svému dobrému designu dělají z našeho světa lepší místo. Objevte legendární návrháře a jejich inovativní produktové designy, originální umělecká díla, kreativní architekturu, vynikající módní návrhy a strategie designu. Užijte si a prozkoumejte originální designová díla oceněných designérů, umělců, architektů, inovátorů a značek po celém světě. Nechte se inspirovat kreativními vzory.