Designový Časopis
Designový Časopis
Konferenční Stolek A Jídelní Stůl

Air table

Konferenční Stolek A Jídelní Stůl Zajímavý je způsob, jak snadno přejít z nízkého konferenčního stolku na celý jídelní stůl nebo dokonce na stůl. Kovové trubky lze otočením nastavit do dvou různých poloh. Dřevěné desky jsou otočeny panty, které vám umožní zvětšit povrch stolu. Název tohoto kusu nábytku se inspiruje v MacBook Air díky svému lehkému pocitu, a to jak fyzicky, tak vizuálně.

Název projektu : Air table, Jméno designérů : Claudio Sibille, Jméno klienta : M3 Claudio Sibille.

Air table Konferenční Stolek A Jídelní Stůl

Tento skvělý design je držitelem ceny bronzového designu v soutěži architektury, stavebnictví a konstrukce. Určitě byste měli vidět portfolio návrhářů oceněných bronzem, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních architektonických, stavebních a konstrukčních prací.

Designový rozhovor dne

Rozhovory se světoznámými designéry.

Přečtěte si nejnovější rozhovory a rozhovory o designu, kreativitě a inovacích mezi novinářem designu a světově proslulými designéry, umělci a architekty. Podívejte se na nejnovější designérské projekty a oceněné designy slavných návrhářů, umělců, architektů a inovátorů. Objevte nové poznatky o kreativitě, inovacích, umění, designu a architektuře. Zjistěte více o procesech designu velkých návrhářů.