Designový Časopis
Designový Časopis
Krmítko

Food Feeder Plus

Krmítko Krmítko Feed Feed Plus pomáhá nejen dětem jíst samy, ale také znamená větší nezávislost rodičů. Kojenci se dokážou samy držet a sát a žvýkat poté, co jste rozdrtili jídlo rodičů. Food Feeder Plus má větší, flexibilní silikonový vak, který uspokojí rostoucí chuť k jídlu u dětí. Je to nezbytná výživa a umožňuje dětem bezpečně prozkoumat a vychutnat si čerstvé pevné jídlo. Potraviny nemusí být očištěny. Jednoduše vložte jídlo do silikonového vaku, zavřete západku zámku a děti si mohou vychutnat vlastní krmení čerstvým jídlem.

Název projektu : Food Feeder Plus, Jméno designérů : Kidsme, Jméno klienta : kidsme.

Food Feeder Plus Krmítko

Tento vynikající design je vítězem zlaté ceny za design v soutěži o výrobky pro osvětlení a světelné projekty. Určitě byste si měli prohlédnout portfolio oceněných oceněných designérů, kteří objevují mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních světelných produktů a projekčních projektů osvětlovacích projektů.

Legenda designu dne

Legendární návrháři a jejich oceněná díla.

Design Legends jsou nesmírně slavní návrháři, kteří díky svému dobrému designu dělají z našeho světa lepší místo. Objevte legendární návrháře a jejich inovativní produktové designy, originální umělecká díla, kreativní architekturu, vynikající módní návrhy a strategie designu. Užijte si a prozkoumejte originální designová díla oceněných designérů, umělců, architektů, inovátorů a značek po celém světě. Nechte se inspirovat kreativními vzory.