Designový Časopis
Designový Časopis
Koupelnový Nábytek

Valente

Koupelnový Nábytek Kolekce koupelen Valente inspirovaná drahými kameny přírody nabízí luxus navrhování vaší koupelny a přizpůsobení prostoru pomocí široké škály dostupných využití. Každý vzácný kámen v přírodě je jedinečný, všechny nábytkové prvky kolekce Valente mají různé velikosti a barvy. Cílem těchto prvků navržených v různých velikostech a barvách je přinést do našich koupelen nebeskou krásu přírody a do koupelen přinést rytmus a dynamiku.

Název projektu : Valente, Jméno designérů : Isvea Eurasia, Jméno klienta : ISVEA.

 Valente Koupelnový Nábytek

Tento dobrý design je držitelem ceny za design v soutěži o obalový design. Určitě byste měli vidět oceněné designérské portfolio návrhářů, abyste objevili mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních návrhářských prací.

Návrhář dne

Nejlepší světoví návrháři, umělci a architekti.

Dobrý design si zaslouží velké uznání. Každý den nás potěšují úžasní návrháři, kteří vytvářejí originální a inovativní návrhy, úžasnou architekturu, stylovou módu a kreativní grafiku. Dnes vám představujeme jednoho z největších světových designérů. Objednejte si dnes oceňované portfolio návrhů a získejte každodenní inspiraci pro design.