Designový Časopis
Designový Časopis
Redesign Identity Značky

InterBrasil

Redesign Identity Značky Inspirací pro přehodnocení a přepracování značky byly změny v modernizaci a integraci do firemní kultury. Design srdce již nemohl být pro značku vnější, inspirovat partnerství jak interně se zaměstnanci, tak se zákazníky. Integrovaný svazek výhod, závazku a kvality služeb. Od tvaru po barvy nový design integroval srdce do B a zdravotní kříž do T. Dvě slova spojená uprostřed vytvářejí logo tak, aby vypadalo jako jedno slovo, jeden symbol, spojující R a B v srdce.

Název projektu : InterBrasil, Jméno designérů : Mateus Matos Montenegro, Jméno klienta : InterBrasil.

InterBrasil Redesign Identity Značky

Tento úžasný design je držitelem ceny stříbrného designu v soutěži o módní, oděvní a oděvní design. Určitě byste měli vidět stříbrné oceněné designérské portfolio návrhářů a objevovat mnoho dalších nových, inovativních, originálních a kreativních módních, oděvních a oděvních návrhářských prací.

Návrhář dne

Nejlepší světoví návrháři, umělci a architekti.

Dobrý design si zaslouží velké uznání. Každý den nás potěšují úžasní návrháři, kteří vytvářejí originální a inovativní návrhy, úžasnou architekturu, stylovou módu a kreativní grafiku. Dnes vám představujeme jednoho z největších světových designérů. Objednejte si dnes oceňované portfolio návrhů a získejte každodenní inspiraci pro design.