Designový Časopis
Designový Časopis
Lékárna

The Cutting Edge

Lékárna Řezací Edge je lékárna související se sousední Daiichi General Hospital v Himeji City, Japonsko. V tomto typu lékáren nemá klient přímý přístup k produktům jako v maloobchodním typu; spíše jeho léky připraví na zahradě lékárník po předložení lékařského předpisu. Tato nová budova byla navržena tak, aby propagovala image nemocnice zavedením high-tech ostrého obrazu v souladu s vyspělou lékařskou technologií. Výsledkem je bílý minimalistický, ale plně funkční prostor.

Čínská Restaurace

Pekin Kaku

Čínská Restaurace Nová rekonstrukce restaurace Pekin-kaku nabízí stylistickou interpretaci toho, co by mohla být restaurace v Pekingu, a odmítá tradiční bohatý ornamentální design ve prospěch jednodušší architektoniky. Na stropě je Red-Aurora vytvořená pomocí záclony o délce 80 metrů, zatímco stěny jsou ošetřeny tradičními tmavými cihlami Šanghaje. Kulturní prvky z tisíciletí čínského dědictví včetně terakotových válečníků, zajíce červeného a čínské keramiky byly zvýrazněny v minimalistickém zobrazení poskytujícím kontrastní přístup k dekorativním prvkům.

Japonská Restaurace

Moritomi

Japonská Restaurace Přemístění Moritomi, restaurace nabízející japonskou kuchyni, vedle světového dědictví Hrad Himeji zkoumá vztahy mezi materialitou, tvarem a tradičním architektonickým výkladem. Nový prostor se snaží reprodukovat vzor opevnění hradního kamene v různých materiálech včetně hrubých a leštěných kamenů, oceli potažené oxidem černého a rohoží tatami. Hradní příkop představuje podlaha z malých pryskyřičně potažených štěrků. Dvě barvy, bílá a černá, teče jako voda z vnějšku a přecházejí přes vstupní dveře zdobené dřevěnou mříží do přijímací haly.

Rodinné Sídlo

Sleeve House

Rodinné Sídlo Tento skutečně jedinečný domov navrhl známý architekt a učenec Adam Dayem a nedávno získal druhé místo v americké soutěži Budova roku američtí architekti. Lázeňský dům 3-BR / 2,5 je umístěn na otevřených zvlněných loukách, v prostředí, které poskytuje soukromí, dramatické výhledy do údolí a na hory. Jakkoli je to záhadné, struktura je koncipována schematicky jako dva protínající se rukávové svazky. Trvale udržitelné zuhelnatělé dřevěné fasády dávají domu drsnou, zvětralou texturu a moderní interpretaci starých stodol v údolí Hudson Valley.

Umělecký Prostor

Surely

Umělecký Prostor Jedná se o umění, příležitostné a maloobchodní, to vše se spojuje do jednoho prostoru. Od architektury, která je v zemi provozovaná továrna na oděvní háčky. Celá budova si zachovává skvrnitou texturu zdi, protože vrstva vrstvy prostoru vytváří odlišný kontrast s vnější stranou a také vytváří prostorový zážitek. Opusťte příliš tvrdou výzdobu, pro zobrazení použijte jemnou ozdobu, která vytvořila relaxační pocit. Kontrast mezi tvorbou a ranou fází je flexibilnější pro udržitelný rozvoj vesmíru v budoucnosti.

Prodejní Centrum

Shuimolanting

Prodejní Centrum Čínský styl tohoto případu přijímá tmavý kávový červený mletý kámen na trhu a blanku přirozeného osvětlení podlahového okna, čímž vytváří kontrast mezi světlem a stínem, virtuálním a skutečným. Virtuální a hliníkové dřevěné mříže, kousky lotosového listí měděného umění ve scénické scéně s vodou a umění instalace struktury čínských znaků ve zbytkové oblasti jsou bodem "dvorce s inkoustovými orchidejemi". případ. Zejména použití nových materiálů neštovic, v obyčejné zvýraznění mimořádné, ale také důmyslně snížit náklady na povrch.