Designový Časopis
Designový Časopis
Kancelář

Studio Atelier11

Kancelář Budova byla založena na „trojúhelníku“ s nejsilnějším vizuálním obrazem původní geometrické formy. Když se podíváte dolů z vysokého místa, uvidíte celkem pět různých trojúhelníků Kombinace trojúhelníků různých velikostí znamená, že „člověk“ a „příroda“ hrají roli místa, kde se setkávají.

Bytový Dům

Tei

Bytový Dům Skutečnost, že pohodlný život po odchodu do důchodu, který nejlépe využívá prostory svahu, je realizována stabilním designem obvyklým způsobem, byla velmi oceněna. Pro příjem bohatého prostředí. Tentokrát to však není vila, ale osobní bydlení. Pak jsme nejprve začali vytvářet strukturu na základě toho, že je schopen pohodlně strávit obvyklý život bez zbytečné nepřítomnosti v celém plánu.

Společné Společné Prostory

Highpark Suites

Společné Společné Prostory Highpark Suites Common Areas prozkoumají bezproblémovou integraci městských životních stylů Gen-Y s ekologickým životem, obchodem, odpočinkem a komunitou. Od místností s pákovým efektem po sochařské nebe, funkční haly a funky zasedací místnosti jsou tyto oblasti vhodné pro obyvatele k použití jako rozšíření jejich domovů. MIL Design, inspirovaný bezproblémovým venkovním venkovním životem, flexibilitou, interaktivními okamžiky a paletou městských barev a textur, posunul hranice a vytvořil jedinečnou, udržitelnou a holistickou komunitu, kde každý prostor má na mysli obyvatele a tropické prostředí.

Knihkupectví, Nákupní Centrum

Jiuwu Culture City , Shenyang

Knihkupectví, Nákupní Centrum Úkolem společnosti Jato Design bylo transformovat tradiční knihkupectví do dynamického víceúčelového prostoru - být nejen nákupním centrem, ale také kulturním centrem pro knihy inspirované události a další. Centerpice je „hrdinový“ prostor, kde se návštěvníci stěhují do světlejšího laděného prostředí s dřevem, obohaceného o dramatické vzory. Lucerny podobné zámotkům visí ze stropu, zatímco schodiště slouží jako společné prostory, které povzbuzují návštěvníky, aby se zdrželi a četli, zatímco sedí na schodech.

Design Interiéru Hotelu

Stories Container

Design Interiéru Hotelu Kontejner přepravuje náklad na místa. Hotel poskytuje turistům místa k odpočinku. Přechodné místo odpočinku je to, co mají společné. To je důvod, proč použít "kontejner" jako koncept hotelu. Hotel není jen místem odpočinku, ale také prostorem s osobností. Každý pokoj má svůj vlastní výraz a osobnost. Vytvořte tedy osm různých sad: Stabilní dům není jen místem odpočinku, ale také zásobovací stanicí pro vašeho ducha.

Kancelářský Design Interiéru

Yuli Design Studio

Kancelářský Design Interiéru Na ulicích je vždy příliš mnoho chaotických vývěsních štítů ve svislých, vodorovných a bočních směrech, které blokují skutečnou architektonickou tvář. To vyžaduje, aby se zvážilo, jak předefinovat vývěsní štítky, aby se zlepšily a vylepšily účinky, které tyto venkovní ozdobné předměty přinášejí. Bodem návrhu interiéru je rozložení předchozího rozvržení. Zavádí se přirozené osvětlení. Loft je postaven zvýšeným prostorem. Kde byly schody změněny. Změna místa, kde byly schody, zkracuje čas vertikálních pohybů. To vytváří novou možnost ze starých limitů.