Designový Časopis
Designový Časopis
Koupelna Showroom

Agape

Koupelna Showroom Abychom se odlišili od běžného výstavního prostoru, definujeme tento prostor jako pozadí, které může zdůraznit krásu komodity. Touto definicí chceme vytvořit časové období, ve kterém se komodita může samovolně zářit. Také vytváříme časovou osu, abychom ukázali, že každý produkt, který se v tomto prostoru ukázal, byl vyroben z jiného času.

Mezinárodní Škola

Gearing

Mezinárodní Škola Koncepční kruhový tvar Mezinárodní školy v Debrecínu symbolizuje ochranu, jednotu a komunitu. Různé funkce vypadají jako připojená zařízení, pavilony na provázku uspořádané na oblouku. Fragmentace prostoru vytváří různé třídy mezi třídami. Nový vesmírný zážitek a stálá přítomnost přírody pomáhají studentům v kreativním myšlení a projevování jejich myšlenek. Cesty vedoucí k mimoškolním zahradám a lesu doplňují kruhový koncept a vytvářejí vzrušující přechod mezi zastavěným a přírodním prostředím.

Soukromé Sídlo

House L019

Soukromé Sídlo V celém domě byl použit jednoduchý, ale sofistikovaný koncept materiálu a barev. Bílé stěny, dřevěné dubové podlahy a místní vápenec pro koupelny a komíny. Precizně zpracované detaily vytvářejí atmosféru citlivého luxusu. Přesně složené výhledy určují volný plovoucí obytný prostor ve tvaru písmene L.

Kancelář

Studio Atelier11

Kancelář Budova byla založena na „trojúhelníku“ s nejsilnějším vizuálním obrazem původní geometrické formy. Když se podíváte dolů z vysokého místa, uvidíte celkem pět různých trojúhelníků Kombinace trojúhelníků různých velikostí znamená, že „člověk“ a „příroda“ hrají roli místa, kde se setkávají.

Bytový Dům

Tei

Bytový Dům Skutečnost, že pohodlný život po odchodu do důchodu, který nejlépe využívá prostory svahu, je realizována stabilním designem obvyklým způsobem, byla velmi oceněna. Pro příjem bohatého prostředí. Tentokrát to však není vila, ale osobní bydlení. Pak jsme nejprve začali vytvářet strukturu na základě toho, že je schopen pohodlně strávit obvyklý život bez zbytečné nepřítomnosti v celém plánu.

Společné Společné Prostory

Highpark Suites

Společné Společné Prostory Highpark Suites Common Areas prozkoumají bezproblémovou integraci městských životních stylů Gen-Y s ekologickým životem, obchodem, odpočinkem a komunitou. Od místností s pákovým efektem po sochařské nebe, funkční haly a funky zasedací místnosti jsou tyto oblasti vhodné pro obyvatele k použití jako rozšíření jejich domovů. MIL Design, inspirovaný bezproblémovým venkovním venkovním životem, flexibilitou, interaktivními okamžiky a paletou městských barev a textur, posunul hranice a vytvořil jedinečnou, udržitelnou a holistickou komunitu, kde každý prostor má na mysli obyvatele a tropické prostředí.